2011. július 31., vasárnap

Csernus Imre : DROGMA - Jelenlegi ára: 500 Ft

Csernus Imre :
DROGMA
Tárnok Alfonz; Csernus Imre, dr.; Dobai Benedek
Konkrét Könyvek; Mono Kft.
Könyv > Társadalom- és humántudomány > Pszichológia
A szerkesztő előszava: "Mindenki közhelyesnek fogja tartani ezt a könyvet. De mindenki más-más mondatokat fog ennek bizonyítására idézni. A drogosok a drogokkal kapcsolatos részeket, a szenvedélyükkel felhagyók a hozzájuk intézett mondatokat, és az ezekre adott válaszokat, az őszinték a dolgok kimondását szorgalmazó szövegeket, a Keletkutatók és az ezoterikus tanokban járatosak a doki által idézett történeteket. Sok mindenről szól ez a könyv, de legfőképpen arról a világról, melyben a közhelyekig való eljutás cél lehet, Közhely, vagyis egy közösség közös tudása az adott világról. Vannak olyan szituációk, melyekben nagy kincs, ha valaki képes egy KÖZösségben megtalálni a HELYét. Csernus Imre doktor írhatott volna - elvileg - saját módszeréről egy olyan könyvet, melyben gazdag orvosi szókinccsel elmagyarázza, miben más az övé, mint másé. Írhatott volna - szintén elvileg - egy kalandregényt, kalózokról és narkósokról, az előbbiek a példaképei, az utóbbiak meg szintén. Ehelyett könyvében keleti filozófusok történeteiből facsarja magába és másokba az önismeretre kényszerítő erőt, mint a citrom levét. Savanyú, de jó érzés, ahogy az idegvégződések is összerándulnak tőle. Intenzív és kiszámítható.
A szerzőtársak, Bence és Alfonz, az őserő és az őskételkedés. A doki szövegeinek, gondolatainak, érzelmességének dekonstruktŐREI. A szavak emberei. (... )
Akikről és akiknek szól ez a könyv, a sejtek, megszámlálhatatlanul sokan vannak. Fájdalmaik, bukásaik, küzdelmük - fájdalmaink, bukásaink, küzdelmünk. Droggal vagy nélküle. " (Péczely Dóra)
Átvételt személyesen ajánlom, de kérésre, postára is adom, banki átutalás vagy OTP -s befizetés után!
Kérem, kíméljenek a komolytalan licitálók, ha leütöd, 2 napon belül vedd fel a kapcsolatot velem e-mailen keresztül, valamint 7 napon belül utald, illetve fizesd ki a vételárat! HA ezt nem bírod teljesíteni, NE licitálj!!!
Postai csomagra, ha nem érték biztosítva kéri a tisztelt vevő, nem tudok garanciát vállalni! Az értékbiztosított csomag drágább, de nem eshet baja a terméknek!
Bármilyen kérdésed merült fel a termékkel kapcsolatban, TEDD fel, ha valamiben nem vagy biztos, előbb kérdezz, utána üsd le, igyekszem minél hamarabb válaszolni!
Átvétel a XI. Móricz Zs. körtér közelében lehetséges
 



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 00:28
. Csernus Imre : DROGMA - Jelenlegi ára: 500 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése