2011. június 29., szerda

Sas Péter: Erdély legendás levéltárosa - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Erdély legendás levéltárosaA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
Sas Péter könyveiben általában nagy erdélyi, főként kolozsvári személyiségekkel foglalkozik, mint Tóth István, Melka Vince, vagy Kós Károly, s olyan ismertebb kolozsvári épületekkel, mint a Szent Mihály-, vagy a piarista templom. Jelen kötetében a város legendás levéltárosának, Kelemen Lajosnak (1877-1963) az életét és munkásságát mutatja be. Akinek nélkülözhetetlen forráskiadványain, jelentős alaptanulmányain kívül nagy érdeméül tudhatjuk, hogy elismert szakembergárdát nevelt ki, akik közé olyan jelentős tudósok sorolhatók, mint Szabó T. Attila nyelvészprofesszor, Jakó Zsigmond, Csetri Elek és Benkő Samu történettudósok. A kötet a Kelemen Lajos által is kedvelt Erdélyi Múzeum-Egyesület alapításának százötvenedik évfordulójára jelenik meg. Megismerhetjük a marosvásárhelyi Szántó utcai, szegényes szülőházat, a magántanítói éveket, a kiváló munkatársakat, az erdélyi magyar tudományosság 1920 utáni paradigmaváltását, valamint halálának és temetésének részleteit is. A kötet második fele tartalmaz néhány kevésbé ismert, hozzá kapcsolódó dokumentumot, így a verseit, a naplójának részleteit és végrendeletét is. A kötetet fekete-fehér fotóalbum, a Kelemen Lajossal foglalkozó művek részletes bibliográfiája, valamint névmutató zárja. ISBN: 978-963-9465-61-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 11:40
. Sas Péter: Erdély legendás levéltárosa - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése